mosogepszerviz

mosogepszerelo

webshop

Ha mosógépével van gondja, a MosógépGuru megoldja!

Mosógép javítás téren immár közel 20 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Sok év tapasztalattal rendelkező mosógép szerelőink, kiemelt szakmai tudással, gyári technológiával, minőségi alkatrészekkel, gyors, precíz munkát végeznek, mindezt megfizethető áron!
Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Mottónk:
Gyors szerviz - Precíz munka - Garancia

  • Gyors - mert lehetőleg még a hiba bejelentés napján pontos időben érkezünk, rövid határidőn belül a munkát elvégezzük.
  • Precíz - mert kiemelt szakmai tudással, gyári technológiával, minőségi alkatrészekkel dolgozunk.
  • Garancia - mert minden elvégzett munkára GARANCIÁ-t vállalunk!

Hibabejelentéskor, munkatársunk az elmondottak alapján hozzávetőleges, de elég pontos javítási árat tud mondani. Ezzel már lehet kalkulálni, hogy a mosógép javítást megrendeli vagy adott esetben új mosógépet szeretne vásárolni.

Nyitva tartás:
A helyszíni javítást megszüntettük! A szervizbe behozott gépeket hétfőtől péntekig 9:00-16:00 javítjuk. Szombat és vasárnap zárva.

Mosógép márkák, amiket javítunk:
Elmondhatjuk, hogy a piacon lévő összes mosógép márka minden típusát javítjuk. Az idők során, a piacon lévő összes mosógép típus minden féle hibájával találkoztunk már. Ezeket mind sikeresen javítjuk. Mosógép szerelőink folyamatos továbbképzése lehetőséget ad arra, hogy bármilyen mosógép, bármilyen hibáját meg tudjuk javítani. Éppen ezért mondhatjuk, hogy márka független mosógép szerelők, márka független mosógép szerviz vagyunk.
Csak néhány márka, amit meg említünk:
Whirlpool, Indesit, AEG, LG, Ariston, Hotpoint, Siemens, Bosch, Elektra Bregenz, Samsung, Gorenje, Eudora, Candy, Miele, Fagor, Elin, Haier, Beko, Midea, ...Amennyiben a mosógép javítása gazdaságtalan vagy csupán le cserélné megöregedett mosógépét, a webshop menüpont alatt új, szállítássérült esetleg használt de teljesen felújított mosógépeink közül választhat bizalommal.
Szervizünkben, teljes körű mosógép javítást vállalunk. Legyen szó csapágy csere, motor felújítás, elektronikajavítás, üst vagy dob javítás.
Hol érhető el a szerviz szolgáltatásunk?
Pest megye Budai oldal: Budakalász, Pomáz, Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Üröm, Leányfalu, Tahitótfalu, Szigetmonostor, Horány,
Pest megye Pesti oldal: Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Üllő, Vecsés, Ecser, Gyömrő, Maglód, Pécel, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő, Fót, Dunakeszi.

Miért bízhat 100% -ban a MosógépGuru mosógép szervizben?

Becsület és tisztesség

Szakszerű, minőségi, gyors, precíz munkát végzünk! Közel 20 év tapasztalat. Több mint 10,000 elégedett ügyfél.

Gyors kiszállás

A helyszíni javítást megszüntettük. Csak azokat a gépeket javítjuk amit szervizünkbe behoznak. Megértésüket köszönjük.

Díjszabás

A javítási költséget a javítás minősége, a szaktudás igénye és a javítás időszükséglete határozza meg. Árképzésünk pénztárca barát.

Áraink

Kiszállási díj + hiba megállapítás Budapesten: kiszállási díj 5 000 Ft + alap munkadíj 8 500 Ft-tól
Kiszállási díj + hiba megállapítás Pest megye Pesti oldal: kiszállási díj 5 000 Ft + 1 000 Ft felár + 8 500 Ft alap munkadíj
Kiszállási díj+ hiba megállapítás Pest megye Budai oldal: kiszállási díj 5 000 Ft + 4 000 Ft felár + 8 500 Ft alap munkadíj

  1. Alap munkadíj / kisebb javítások 8 500 Ft.
Tartalmazza a bevizsgálás és hibamegállapítási díjat és a kisebb javításokat, anyag nélkül (pl.: szűrő tisztítás, fali szifon tisztítás, vezeték csere, kifolyócső csere, stb……max. 1 óra) és a kiszállási díjon felül fizetendő.
  2. Közepes javítások: 8 500 Ft-tól - 17 000 Ft.-ig
Ez tartalmazza az összes helyszíni javítást alkatrész nélkül (pl.: fűtőbetét csere, ürítő szivattyú csere, teleszkóp csere, ajtógumi csere, elektromos alkatrészek cseréje stb……) Pest megyében a kiszállási felár külön fizetendő
  3. Nagy javítások: 12 000 Ft-tól - 20 000 Ft.-ig
Ez tartalmazza az összes nem helyszíni javítást alkatrész nélkül. Ez minden esetben a gép elszállításával jár (pl.: csapágyak cseréje(egyes modelleknél), komplett üst csere, elektronika javítások egyes modelleknél.)
Pest megyében a kiszállási felár külön fizetendő
  4. Egyéb ide, nem sorolható költségek: 2 500 Ft/fél óra
(Pl: beépíthető készülékek esetében amennyiben a ki és be szerelés, meghaladja a 30 percet melyet tartalmaz az alap munkadíj, felárat számolunk fel, díja 2 500 Ft/fél óra.) Amennyiben a készülék(ek) helyszínen nem javíthatók, szervizbe történő beszállításakor egyszeri 5 000 Ft-ot, számolunk fel mely tartalmazza a visszaszállítást is.
  5. A szervizbe ügyfelek által beszállított készülékeket 15 000 Ft javítási összegig automatikusan lejavítjuk felette árajánlatot adunk a beszállított de javítást nem kérő ügyfelektől 3 500 Ft bevizsgálási díjat számolunk fel mely előre fizetendő

U.I Sajnos a nehezítő körülményekre való tekintettel a legnagyobb odafigyelés és szaktudás mellet is előfordulhat, hogy nem várt probléma lép fel a csap eltörik, több éve nem volt elzárva ezért megszorul, a mosogatószifon csöpögni kezd, víztisztító csövei csöpögni kezd, vagy bármi előre nem látható dolog felmerülése esetén felelőséget nem tudunk vállalni és a hibát sem tudjuk elhárítani, hisz nem vagyunk vízszerelők sem asztalosok ennek ellenére lehetőségünkhöz mérten igyekszünk ezeket elkerülni.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!Nem ér el minket telefonon? Visszahívjuk!

Mosógép, mosogatógép javítással kapcsolatos szándékát bejelentheti az alábbi gombra kattintva. Töltse ki az űrlapot és munkatársunk legfeljebb 40 percen belül, munkaidőben visszahívja.

Visszahívást kérek!
1171 Budapest | Páncél utca 25. | Email: szerviz99@gmail.com | Telefon: 06/30 240-2970 | Nyitva tartás: H - P 9:00-16:00, szombat és vasárnap zárva.


Menü